Coronavirus

Coronavirus: Huidige stand van zaken


Beste gasten, 

Allereerst willen we op deze plek onze dankbaarheid uitspreken aan al onze gasten. Niet alleen wordt begripvol gereageerd op de Coronavoucher (een initiatief van ANVR en SGR) maar ook krijgen we veel persoonlijke steunbetuigingen in deze moeilijke tijden. Ook een woord van dank aan onze belangrijkste partners: onze hotels, lokale partijen, Bio-Racer, Fuji, SKS en Born, voor hun vertrouwen, ondersteuning en hun geloof in fietsplezier.
Vanaf het begin van ons bestaan hebben we ons 100% ingezet voor persoonlijke service, goede kwaliteit en maximaal fietsplezier. En dat is ook precies de manier waarop we naar de toekomst kijken. De Coronacrisis is voor niemand makkelijk, maar we vertrouwen erop dat wij hier sterk uit gaan komen en weldra weer nieuwe fietsherinneringen kunnen gaan creëren op het fietsparadijs, samen met jullie.

We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Hieronder lees je de meest actuele stand van zaken

Update 16-1-2021

Zoals eerder gemeld gaat onze organisatie tijdens de corona periode niet bij de pakken neerzitten. 

Nee, integendeel, Fred Rompelberg en zijn team gebruiken de tijd intussen nuttig met het maken van nieuwe plannen en het nog verder professionaliseren van de organisatie. 
Naast kwalitatief goed fietsmateriaal, een prima hotel en een klantvriendelijke behandeling, hangt het welslagen van Uw fietsvakantie voor een groot gedeelte af van de gekozen fietsgroep en van het functioneren van de groepsleider.

Bij andere aanbieders is het vaak moeilijk om een passende niveau groep te vinden. 
Niet bij Fred Rompelberg Bicycle Holidays. Door het grote aantal groepen is er meer dan voldoende keuze om bij een geschikte groep aan te sluiten. 
Daarbij selecteren wij onze groepsleiders uiterst zorgvuldig. 
In het vervolgtraject zijn wij voortdurend on-the- job bezig met hun coaching .
Onze groepsleiders hebben maar een opdracht: thuiskomen van een begeleide tocht met uitsluitend tevreden deelnemers.

Wij verwachten toch redelijk snel weer aan de slag te kunnen. 
Fred Rompelberg en zijn team zijn er klaar voor om U een onvergetelijke fietsvakantie te bezorgen. 
En….. U loopt geen enkel risico. 
We hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.

De boekingen blijven fantastisch lopen voor 2021. 

Zo ook de fietsverkoop. Formidabel! 

Kijk verder op onze website voor de verkoop van onze fietsen.

 

Update 9-1-2021

Een moeilijk jaar voor ons allen is achter de rug. Wij kijken alleen nog maar in de toekomst.

Nog eventjes volhouden en dan gaat de vakantie stroom naar Mallorca weer beginnen. Het team van Fred Rompelberg Bicycle Holidays is er absoluut klaar voor. De groepsleiders en mecaniciens hebben zich in hun thuisland optimaal voorbereid en kunnen bijna niet wachten om van start te gaan. De motivatie van ons complete team is enorm. 

De fietsen zijn in optima forma klaar voor honderden kilometer fiets en vakantieplezier. Ons fietsen-park is alweer uitgebreid. De nieuwe fietskleding ligt klaar om gepast te worden. Ook de dames van de boutique hebben hun winkeltje perfect in orde. In ons kantoor waait weer een frisse wind. U kunt gerust al boeken, onze organisatie is aangesloten bij de ANVR en SGR, waardoor U geen enkel risico loopt. 

Wij blijven U middels onze nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Blijf vooral gezond!

De boekingen blijven fantastisch lopen voor 2021. 

Zo ook de fietsverkoop. Formidabel! 

Kijk verder op onze website voor de verkoop van onze fietsen.

 

Update 1-1-2021

Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2021 en dat wij met zijn allen het Corona Virus gaan verslaan!

 

Update 19-12-2020

Fred Rompelberg Bicycle Holidays wenst u alvast hele fijne feestdagen, maar vooral een hele goede gezondheid!

Het is een tegenvaller dat wij weer met een nieuwe lockdown te doen hebben. 
De maatregelen waren te verwachten, maar positief ingesteld als wij zijn, viel het toch even rauw op de maag. 
Wij gaan echter, met onze optimistische instelling, door met het optimaliseren van onze organisatie en het maken van nieuwe plannen. 
Voorzichtig kijken we zelfs naar nieuwe locaties om het succesvolle Fred Rompelberg concept ook elders uit te rollen. Het fietsen is mogelijk, alhoewel beperkt, bijvoorbeeld in Nederland mag je maar met 2 mensen gezamenlijk fietsen. 
Ook de aankomende winter zal niet meewerken aan leuke fietsactiviteiten. 
Echter zodra Mallorca weer open is voor toerisme dan is de schade, met een vakantie bij Fred Rompelberg Bicycle Holidays, weer snel ingehaald. 
Zodra er ook maar een klein gaatje is, staan wij er weer garant voor om u te verwennen met onze bekende service en kwaliteit. 
Overigens besteedde dagblad de Limburger afgelopen zaterdag in een twee pagina’s tellend artikel, aandacht aan de oprichter en naamgever van ons bedrijf. 

Via het aanklikken van de link kunt u genieten van een buitengewoon interessant en leuk artikel over Fred Rompelberg 268 km.

https://fredrompelberg.com/de-limburger/

Wij blijven u ondertussen voortdurend informeren over de ontwikkelingen met betrekking tot de corona beperkingen.

Een ding is zeker: Alles komt weer goed!!!

De boekingen blijven fantastisch lopen voor 2021. 

Zo ook de fietsverkoop. Formidabel! 

Kijk verder op onze website voor de verkoop van onze fietsen.

Update 12-12-2020

Klantvriendelijk met persoonlijke aandacht!

Door de corona toestanden hebben we een ongebruikelijk jaar achter de rug, maar we zitten niet stil. Op de achtergrond zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen voor de komende periode. Daar hebben we nu de tijd voor. De aanpak van continue te verbeteren is, bij Fred Rompelberg Bicycle Holidays, een ongoing proces. We zijn bezig met het optimaliseren van ons fietspark, nu ook met racefietsen die voorzien zijn van elektrische ondersteuning. We stellen onze standaard zaken steeds positief bij en accentueren onze sterke punten. Onze organisatie staat voor Top-Service en Top-Kwaliteit in de meest brede zin van het woord, verder: klantvriendelijkheid ook ten top met daarbij ook persoonlijke aandacht. Onze speerpunten zijn enerzijds het professionele fietsmateriaal en anderzijds het grote aantal niveaugroepen. Mede daardoor is er bij Fred Rompelberg Bicycle Holidays voor een ieder, van jong tot oud, van beginner tot professional, zowel passend fietsmateriaal als een passende fietsgroep te vinden. Wij staan in de startblokken om u het komende jaar te verwennen op Mallorca. Schroom niet om nu al te boeken of te reserveren. En blijf vooral gezond!

De boekingen blijven fantastisch lopen voor 2021.  

Zo ook de fietsverkoop. Formidabel!  

Kijk verder op onze website voor de verkoop van onze fietsen.

 

Update 5-12-2020

Enorme vraag naar onze racefietsen met elektrische ondersteuning in de verhuur!  

Nederland is inmiddels helemaal in de ban van fietsen met elektrische ondersteuning. Het was te voorspellen dat de hype zou overslaan naar het zonnige Mallorca. En dat klopt: nu niet meer met de huurauto over het eiland, maar sportief in actie op het altijd zonnige Mallorca. Glooiende wegen, heuvels en bergen zijn geen enkel probleem meer. Fred Rompelberg heeft aldaar de beschikking over een flink arsenaal fietsen, E-bikes en nu ook racefietsen met elektrische ondersteuning in zijn assortiment. Volg de ontwikkelingen op onze website en boek nu voor 2021. Met het vaccin kunnen we weer volgend jaar 2021 aan de slag. Wij kunnen in elk geval nauwelijks nog wachten om weer heerlijk naar Mallorca te komen.  

De boekingen blijven fantastisch lopen voor 2021.  

Zo ook de fietsverkoop. Formidabel!  

Kijk verder op onze website voor de verkoop van onze fietsen.

Update 3-9-2020

Op dit moment geldt er vanuit de meeste Europese landen een negatief reisadvies voor Mallorca. We annuleren daarom alle reizen met vertrekdatum t/m 19 september. Gasten die een reis geboekt hadden in deze periode, krijgen hierover persoonlijk bericht via de email.

Update 17-8-2020

Het Coronavirus lijkt weer op te leven in Europa. Duitsland en Nederland hebben zojuist een negatief reisadvies afgegeven voor Mallorca en grote delen van Spanje. 
We zoeken op dit moment uit wat dat precies betekent voor de geboekte reizen in het najaar en houden jullie via deze website, via onze nieuwsbrief en via facebook op de hoogte. 
Gasten die een reis hebben geboekt voor deze herfst ontvangen binnen enkele dagen een email.

Blijf gezond.
Familie Rompelberg
Tiny, Fred268km, Letizia en Jetse


Update 11-7-2020

We zijn weer open!
Ons hoofdstation in Playa de Palma, in Hotel Taurus Park, is vanaf 1 juli weer geopend. Je kunt hier dus terecht voor je fietsvakantie of huurfiets. 
We houden bij alles rekening met de lokaal geldende maatregelen en protocollen voor de toerisme branche.

Ondanks alles is het op dit moment prachtig fietsen op Mallorca!

Van 4 juli t/m 15 augustus organiseren we fietsvakanties in de Franse Alpen. Ook daar ben je van harte welkom en houden we ons uiteraard aan de maatregelen.

Hieronder lees je onze eerdere berichten rondom Corona, betreffende geannuleerde reizen van het afgelopen voorjaar:

Corona update 21-5-2020

Het Corona-virus (COVID-19) heeft een grote invloed op ieders leven. Ook in Spanje en op Mallorca worden er maatregelen genomen om het Coronavirus in te dammen. Deze worden langzaam maar zeker versoepeld, we houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. 

We annuleren alle reizen t/m 18 juni 2020. Tot die datum is ook de fietsverhuur gesloten.

Alle gasten met begindatum van hun reis van 15 maart tot en met 18 juni bieden we in samenwerking met het hotel twee mogelijkheden: 

  1. Kosteloze omboeking van de reis naar een datum later dit jaar. Hierbij zijn eventuele prijsverschillen ten gunste van de gast, of voor rekening van de gast. We zullen bij elke omboeking met het hotel in gesprek gaan en kijken of eventuele meerkosten beperkt kunnen worden. Voor maximale flexibiliteit verruimen we ons herfstseizoen dit jaar naar de periode van 28 augustus – 22 november. Fietsverhuur is – in normale omstandigheden – het hele jaar geopend.
     
  2. Compensatie in de vorm van een Coronavoucher* t.w.v. 100% van de aan ons betaalde reissom (vlucht, arrangement, huurfiets, groepstickets). De Coronavoucher is een initiatief van branchevereniging ANVR en garantiefonds SGR om reizigers een passende compensatie te bieden en reisorganisaties in staat te stellen deze tijd te doorstaan. Deze voucher is geldig voor boekingen binnen 12 maanden na uitgifte (de reisdatum kan buiten deze periode vallen) en voor al onze reisproducten zoals arrangementen, fietshuur en vliegtickets. Reizen geboekt met deze voucher vallen onder de garantieregeling van de SGR.
     

We gebruiken het emailadres solutions@fredrompelberg.com om met onze gasten te communiceren over de oplossing die elke gast het beste past. We doen ons best om omboekingen zo snel mogelijk te verwerken en de vouchers zo snel mogelijk op te sturen. 

Was jouw fietsvakantie gepland met een startdatum tussen 15 maart en 18 juni? En heb je nog geen mail ontvangen? Dan is er wellicht technisch iets mis gegaan. Stuur ons dan even een mailtje via solutions@fredrompelberg.com en dan helpen we je graag.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar weer in betere tijden op Mallorca.

Vriendelijke groeten,

Familie Rompelberg
Tiny, Fred268km, Letizia en Jetse

* Achtergrondinformatie over de Coronavoucher:

De huidige Corona-crisis heeft een omvang en een economische impact die in de na-oorlogse geschiedenis nog niet is voorgekomen. De reisbranche is één van de zwaarst getroffen branches, omdat momenteel geen reizen kunnen plaatsvinden en er ook vrijwel geen reizen geboekt worden. Dat stelt de reisbranche voor enorme financiële problemen. Veel kosten zijn reeds vooruit betaald, zoals b.v. vluchten en hotels, en in ons geval b.v. ook fietsen en kleding. 

Normaal gesproken heb je volgens de wet recht op volledige restitutie van je reissom, als de reisorganisatie jouw reis annuleert. Deze wet die jou als reiziger beschermt, is voor reisorganisaties in deze situatie niet uitvoerbaar. Er is geen geld om nu de geannuleerde reizen terug te betalen. Als reizigers nu hun geld opeisen, vallen reisorganisaties om, staan werknemers massaal op straat en worden veel gasten gedupeerd.

Als oplossing in deze impasse hebben garantiefonds SGR en reisbrancheorganisatie ANVR het initiatief genomen voor het invoeren van de Corona-voucher. Deze voucher zorgt ervoor dat de reiziger niet gedupeerd wordt. Hij behoudt immers het recht op een toekomstige reis, ter waarde van de betaalde reissom. En aan de andere kant voorkomt de voucher dat reisorganisaties omvallen door de verplichting alle geboekte reizen terug te moeten betalen. Vanwege het grote maatschappelijke belang heeft de Corona-voucher ook de goedkeuring gekregen van het ministerie van Economische Zaken en van toezichthouder ACM, de Autoriteit voor Consument en Markt.

Met voortschrijdend inzicht en in overleg met de ANVR hebben we besloten de eerder aangekondigde administratiekosten bij inlevering van de Coronavoucher niet door te berekenen aan de gast. Daarbij behoud je als onze gast dus recht op 100% van je aanbetaalde reissom. Doordat bovendien de waarde van de voucher onder de dekking van het SGR valt, is voor jou als reiziger je geld gewaarborgd – Garantiefonds SGR betaalt jouw reis of betaalt jou je geld terug op het moment dat wij als organisatie failliet zouden gaan.
 

Het officiële en actuele reisadvies voor Spanje