Zoek

Ontdek Mallorca met ons


Reisfilters instellen
De meeste van onze gasten boeken zelf hun vluchten. Uiteraard helpen wij je graag met het zoeken en boeken van de beste vluchten. Hiervoor rekenen we een servicebijdrage van 10 Euro per persoon.
Een arrangement is een reispakket bestaande uit hotel, transfer van en naar de luchthaven op Mallorca en fietsservice. Dit is de voordeligste manier om je complete fietsvakantie te boeken.
We bieden de keuze uit 6 prachtige fietssporthotels in verschillende prijsklassen. Alle hotels hebben een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en bieden alle ingrediënten voor een geslaagde fietsvakantie.
Een transfer is in de reiswereld de benaming voor het vervoer van gasten tussen de luchthaven en hun vakantieverblijf.
Een veilige stalling, mecaniciens, fietspicknick, hoogwaardig fietsshirt, gps routes en meer. Onze service garandeert een goed verzorgde en onbezorgde vakantie.
Wij bieden zeer goede racefietsen, sportfietsen, tandems en e-bikes. Een huurfiets voorkomt kosten, moeite en risico’s van transport van je eigen fiets en is daarmee een goede start van je vakantie.
Optioneel bij de fietsservice zijn begeleide ritten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Onder leiding van een ervaren groepsleider ontdek je in een gezellige groep met andere gasten van hetzelfde niveau de mooiste plekjes van Mallorca.