Mallorca racefiets
verhuur

Racefietsverhuur op Mallorca – ga met ons aan de slag!

Wil je een fiets huren op Mallorca voor een sportieve en dynamische vakantie? Met dit assortiment racefietsen is Rompelberg Cycling Holidays jouw ervaren partner op het populaire vakantie-eiland. Of je nu alleen reist, met je gezin of met je wielerclub, iedereen is bij ons in goede handen voor racefietsverhuur op Mallorca.

Ervaar de grote diversiteit van het Mallorcaanse landschap, het is gemaakt voor dynamische fietstochten. Wij zorgen ervoor dat je racefietsen direct bij aankomst beschikbaar zijn. Begin je vakantie bij ons en neem vandaag nog contact op met onze racefietsverhuur in Mallorca om geschikte fietsen voor uw volgende vakantie te reserveren. Het team van Rompelberg Cycling Holidays adviseert je graag zodat uw fietsvakantie op Mallorca een onvergetelijke belevenis wordt.

Waarom een racefiets huren op Mallorca?

Zeg ik Mallorca, dan denken velen aan zon, zee, strand en wilde nachten. Maar er is hier zoveel meer dan dat, er zijn honderden kilometers landweggetjes en bergpaden voor bijzondere fietstochten. In de afgelopen decennia is Mallorca een echt fietsparadijs geworden. De verscheidenheid aan natuur, van mediterrane stranden tot de bergketens in het noorden van Mallorca, nodigt uit om tijdens een fietstocht volop te genieten en zoveel mogelijk te beleven.

Racefietsen zijn licht, snel en veelzijdig. Langs de kust, in de bergen en in grote delen van het binnenland kun je met dit type fiets uitstekende vorderingen maken. Je geniet vast van snelheid maken in grandioze landschappen. Ga ambitieus van start met je wielerclub of laat je gezin zien hoe divers natuur en cultuur op Mallorca is…

Welke racefietsen kunt u bij ons huren?

Wij vertrouwen al jaren op de wereldberoemde kwaliteit van fietsenfabrikant Fuji. Wij hechten er veel belang aan het fietsenpark voortdurend te vernieuwen, zodat je gegarandeerd een gave en verzorgde fiets hebt op je racefietsvakantie op Mallorca. Geen van onze fietsen is ouder dan drie jaar. Fuji fietsen bieden je alle technische voorzieningen die je van een moderne racefiets mag verwachten.

Onze modellen omvatten bijvoorbeeld:

– Full Carbon Di2 Disc
– Carbon Aero Di2
– Alu Ultegra en Carbon Ultegra
– Full Carbon E-Bike met schijfremmen

Topaanbiedingen en rondleidingen

Onze racefietsverhuur op Mallorca is er voor solo’s en duo’s, maar ook groepen en clubs. Als u met een aantal mensen naar Mallorca reist en een fietsvakantie plant, neem dan tijdig contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende huurfietsen beschikbaar zijn.

Ben je voor het eerst op Mallorca en wil je de hoogtepunten van het eiland zien? Met onze begeleide fietsritten laten we je graag zien welke delen van het eiland een sportieve, dynamische dagtocht waard zijn. Laat ons weten of je liever met je gezin, met een vriendengroep of met je sportvereniging wilt fietsen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je fietsbegeleider het ritme afstemt op capaciteiten van de hele groep.

Topservice voor uw perfecte racefietsvakantie

Een geslaagde fietsvakantie op Mallorca is meer dan de juiste racefietsen huren. Rompelberg Cycling Holidays en het team bieden je een uitgebreide racefietsverhuur service op Mallorca. Geen gedoe voor jou, jij mag volop genieten van je vakantie. Onze diensten omvatten bijvoorbeeld:

Bezorgservice: Wij leveren de door jou gehuurde racefietsen bij je accommodatie af. Of dat nu een hotel, vakantieappartement of finca is, laat ons je vakantieadres weten en wij zorgen ervoor dat jouw racefietsen op tijd klaar staan. Aan het einde van de huurtermijn halen wij je huurfietsen graag bij jou terug op.

Neem nu contact op en huur je racefiets op Mallorca


Wil je vandaag je fietsen reserveren voor een racefietsvakantie op Mallorca? Neem contact met ons op en plan samen met ons een onvergetelijke mediterrane fietsvakantie. Wij zijn telefonisch en via het online boekingsformulier bereikbaar en helpen je graag verder met al je vragen over de wielerwereld van Mallorca.


Liever gezinsfietsen of e-bikes huren? Rompelberg Cycling Holidays helpt je hier graag mee tegen een schappelijke prijs!