Skip to main content

De beste accomodaties

Rei Del Mediterrani Palace
Ons enige hotel in het noorden. Vanuit dit luxe adults-only hotel bieden we onze complete fietsservice, inclusief huurfietsen en begeleide ritten.

Meer informatie

Fontanellas Playa
Dit aparthotel is gelegen in een rustige omgeving vlakbij Can Pastilla en direct aan de boulevard. Je vindt hier een van onze Service & Shops.

Meer informatie

Grupotel Taurus Park
In dit gezellige en onlangs gerenoveerde hotel bevindt zich onze grootste Service & Shop, voor vragen, aanmelding en fietsartikelen. 

Meer informatie

Hotel Playa Golf
Een prachtig hotel direct aan het zandstrand van Playa de Palma. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht en het buffet is verrukkelijk. 

Meer informatie

Appartementen Jade
Jade ligt in een levendige omgeving en biedt een uitstekende prijskwaliteits-verhouding. Het buffet vindt plaats in Hotel Playa Golf.

Meer informatie

Grupotel Orient
Orient is een sfeervol hotel met een buiten- en binnenbad, een fitnessruimte en een sauna, met in de avonden live muziek. Vlakbij onze Service & Shop Taurus.

Meer informatie

Grupotel Acapulco Playa
Een adults-only hotel gelegen aan de Middellandse Zee, in een van de populairste gebieden van Palma. Geniet van je cocktail op het terras direct op de boulevard.

Meer informatie

Grupotel Playa de Palma Suites & Spa
Zeer luxe hotel met een buitenzwembad en spa, op loopafstand van het strand. Vlakbij onze Service & Shop Taurus.

Meer informatie

Iberostar Llaut Palma
Het meest luxueuze hotel in ons aanbod met rooftop restaurant. Het in 2017 geopende hotel is één van de pareltjes aan Playa de Palma.

Meer informatie