Skip to main content

Wilier Triestina fietsverhuur Mallorca

 

Vanaf maart 2023 zijn deze fietsen te huur bij al onze fietscentra op Mallorca.

We hebben lang gediscussieerd over de vraag wat de beste manier is om onze fietsen te testen. En nu hebben we het antwoord: het ervaren van onze producten in het meest gunstige fietsterroir op Mallorca en tijdens de vakantie van mensen is de beste manier om onze fietsen te presenteren.  

Fietsers uit heel Europa krijgen de kans om onze fietsen niet alleen te bekijken en te zien, maar ook om ze te voelen wanneer ze op de proef worden gesteld. De stijl van Wilier Triestina is de perfecte balans tussen traditie en innovatie. Maar het staat ook voor veiligheid en betrouwbaarheid bij prestaties op het hoogste niveau, dat is de feedback die we krijgen van onze professionele partner als Astana en die willen we delen met het grootste aantal wielerliefhebbers.  Daarom zijn we blij dat we een partner hebben gevonden met een lange ervaring op de markt en een perfect begrip van wat wielrenners tegenwoordig willen.

Enrico Gastaldello – CEO and sales director

Rompelberg Cycling Holidays gaat een nieuw tijdperk in met Wilier Triestina fietsen. We hebben gezocht naar een fietsfabrikant die prachtig gemaakte fietsen, topkwaliteit en fietshistorie combineert. Onze testritten toonden aan dat rijden op een Wilier een ervaring op zich is en de perfecte aanvulling om het prachtige landschap van Mallorca te verkennen. Wilier en RCH hebben een lange traditie in hun respectieve markten en delen een vleugje mediterrane passie. Bovendien zijn beide bedrijven nog steeds familiebedrijven. Wij vonden Wilier Triestina de perfecte match wat betreft producten, diensten en – last but not least – mensen. RCH kijkt uit naar deze langdurige samenwerking – waarvan al onze fietsende gasten zullen profiteren.

Jetse Scholma, CEO Rompelberg Cycling Holidays

Filante SLR – de fiets van de Profrenners

Dit is beslist het toppunt van het toppunt in de racefietsbouw. Filante SLR is een extreem lichte aerodynamische fiets met een unieke verhouding tussen stijfheid en gewicht.

Het nieuwe geïntegreerde carbon monocoque Filante Bar stuur is niet alleen licht (350 gram voor de maat 101×42), maar herbergt ook de rem- en derailleurkabels en leidt ze naar de binnenkant van het frame.

In onze vloot verhuren we de Filante SLR met Dura Ace Di2 disc 12s onderdelen.

De versnellingen zijn 50/34 en 11-30. De carbon velgen met gemiddeld profiel zijn het perfecte compromis tussen stijfheid, gewicht en aerodynamica. Deze fiets wordt geleverd met 28mm banden voor minder rolweerstand en maximaal comfort.

Cento10 SL – snelheid, elegantie en luxe

De Cento10 SL is de perfecte aerodynamische racefiets voor sporters zoals jij die maximale snelheid zoeken in een elegante, strakke fiets in het hogere middenklasse segment.

Alle kabels (elektronisch en mechanisch) lopen in het frame. Met de nieuwe Stemma SL stuurpen kan de fiets worden afgemonteerd of onderhouden zonder het stuur te hoeven verwijderen.

De nieuwe ronde stuurbuis van de vork verhoogt de torsiestijfheid en de rijveiligheid.

In ons verhuur hebben we de Cento10 SL met Ultegra Di2 disc 12s onderdelen en hoogprofiel lichtmetalen velgen voor stijfheid en uitstekende aerodynamica. De versnellingen zijn 50/34 en 11-30.  

 

Cento1 HY – net dat duwtje in de rug

De geheel nieuwe Hybrid van Wilier is een product dat de speciale onderscheidende eigenschappen van Wilier Triestina producten combineert met de geavanceerde intelligentie van het lichtste servo-ondersteuningssysteem op de markt.

Het resultaat is een echte racefiets met trapondersteuning die slechts 11,9 kilogram weegt – een record in de e-road categorie.

Bij het Mahle Ebikemotion systeem is de motor geïnstalleerd in de naaf van het achterwiel. Wanneer je stopt met trappen, of je snelheid boven de 25 km/u komt, stopt de vermogensafgifte zonder dat je remwrijving voelt.

In onze vloot verhuren we de Cento1 HY met Shimano’s 105 Di2 disc 12s onderdelen. De versnellingen zijn 50/34 en 11-34. 28mm banden en medium profiel lichtmetalen velgen voor stijfheid en uitstekende aerodynamica.

De accu levert 250Wh voor assistentie in ‘tijden van nood’.

Garda – comfortabel én snel

Garda is het perfecte product voor wie een echte racefiets wil met een stressvrij rijgedrag. Met Garda hebben we de carbon racefiets op instapniveau opnieuw ontworpen en een moderne interpretatie gegeven, met kabels die in het frame zijn weggewerkt.

Garda is het perfecte product voor wie graag op een moderne fiets rijdt, met een moderne racegeometrie en toch een goed comfort. Er kunnen (in de disc versie) banden tot 32 mm op gemonteerd worden om de veiligheid en het comfort nog verder te verhogen.

In onze vloot verhuren we de Garda met Shimano’s 105 Di2 disc 12s onderdelen en halfhoge lichtmetalen velgen voor stijfheid en uitstekende aerodynamica. Versnellingen zijn 50/34 en 11-34 en 28mm banden met veel comfort en weinig rolweerstand.