Mallorca fietsverhuur

Fietsen op Mallorca – onze fietsverhuurservice kijkt ernaar uit je te zien!

Onze huurfietsen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen! Wij bieden je topfietsen van het merk Fuji: ultrasnelle racefietsen, veelzijdige toerfietsen, wendbare sportfietsen, tandems en comfortabele e-bikes.  

Elk nieuw seizoen voegen we de nieuwste modellen toe aan ons assortiment.

Als je veel fietst, wil je op een goede fiets rijden. Maar je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen naar Mallorca. Wij verhuren de nieuwste en hipste modellen van het merk Fuji. Onze fietsen worden permanent onderhouden door getrainde fietsmekaniekers en zijn in uitstekende staat.

Huur bij ons een eersteklas fiets! Of je nu op een aluminium, full-carbon, sport, full-carbon Di2 of EBike wilt rijden. Alles is mogelijk. Bij aankomst op Mallorca staat je fiets voor je klaar.

Ervaar fascinerend Mallorca op de fiets

Of je hier nu met vrienden, familie of je fietsclub bent, met een huurfiets kan je individueel en sportief genieten en het vakantie-eiland Mallorca. Spring gewoon op een van onze huurfietsen, die je voor een één of meerdere dagen kan reserveren. Van racefietsen tot mountainbikes, onze fietsverhuurservice op Mallorca heeft alle soorten fietsen die je over paden, wegen en bergen brengen.

Als liefhebbers van spannende fietstochten bieden wij je ook begeleide ritten aan om je de mooiste en meest populaire fietswegen van het eiland te laten zien. Boek naast je fiets ook een van onze gidsen en laat je door de mooiste landschappen van de regio leiden. Onze fietsverhuurservice op Mallorca houdt graag rekening met jouw capaciteiten en met die van alle deelnemers aan de begeleide fietstocht.


Pechverhelping: Heb je pech onderweg? Geen probleem! Ons serviceteam staat altijd voor je klaar en zal je helpen om het probleem op te lossen, eender waar op het eiland. 
Zo beleef je gegarandeerd een ontspannen en stressvrije fietsvakantie op Mallorca.

Neem nu contact op met ons reservatieteam en neem de optie pechverhelping bij je huurfiets. 


Bel ons reservatieteam of bezoek onze boekingspagina om uw fiets ruim voor uw vakantie op Mallorca te voorzien van pechverhelping. Wij reserveren graag fietsen voor je voor de gewenste periode en zorgen ervoor dat je onvergetelijke fietstochten op Mallorca beleeft, alleen of met een gids.

Meer informatie over onze uitgebreide vakantiepakketten vind je hier.


Onze selectie voor uw vakantie