Reviews van gasten

Reviews van onze gasten

Score:
van in totaal 12 reviews
Jean-Pierre Pannier
We kennen de organisatie van Fred op Mallorca al meer dan 20 jaar. Hebben in al de jaren ook enkele andere origanisaties uitgeprobeerd ( \’t ja we zijn belgen é ) en komen telkens tot de slotsom dat je nergens beter terecht kan komen dan bij Fred Rompelberg. Materiaal is altijd prima in orde. Ophalen fiets en afleveren, verlopen snel en vlekkeloos op z\’n hollands zou ik zeggen, to-the-piont-gevat-en no nonsens en steeds op bijzonder vriendelijke manier en vriendelijke medewerkers die weten waarover ze praten! een bijzonder mooi familie bedrijf! Proficiat! Hoop dat het Coronatijdperk snel voorbij is en snel opnieuw kunnen genieten van onze fietsvakantie op Mallorca bij Fred en Tiny! hopelijk tot snel!
dinsdag 05 mei 2020 18:25
Sandra en Rudy
Na 3 jaar fietsen op Mallorca gaat de reis dit jaar helaas niet door. Voorgaande jaren hebben we genoten van een prachtig hotel, een perfecte fiets en een geweldige omgeving. Ook hebben we een aantal tochten gefietst met een gids. Bedankt firma Fred Rompelberg voor de prima organisatie. We hebben er van genoten en hebben nu nog een reis tegoed.
woensdag 29 april 2020 12:51
Bert
Fantastische fietsvakantie ervaren. Geweldig team van begeleiders. Top organisatie en prachtige ritten. Volgend jaar ga ik zeker weer.
woensdag 04 december 2019 09:46
Christian
We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op ons gemak. De fijne fietsen en de goede organisatie van het Fred Rompelberg team heeft ons een hele fijne korte fietsvakantie bezorgd. Op naar onze 3e keer Mallorca met Fred!
dinsdag 29 oktober 2019 15:21
Ludo
Another perfect cycling holiday!!!!

Thank you Fred Rompelberg Bicycling Team
vrijdag 04 oktober 2019 08:48
Veronique
De combinatie van sport, heerlijk weer, goed gezelschap en boven alles: de perfecte gids! Een extra Vielen Dank voor het tonen van de allermooiste plekjes op het eiland.
zondag 14 juli 2019 09:15
Wendy Lipsch
Beklimmingen, afdalingen.. alles lukte onder het toeziend oog en met af en toe een motiverend woordje van Rick, Tony en Digna. Samen genieten van het landschap, gezellig samen terrassen, af en toe stoppen voor een fotoshoot, niets was hen teveel! Dankjewel!
En wat ben je op fietsvakantie zonder fiets?.. De fietsen waren van topkwaliteit!
woensdag 19 juni 2019 09:21
Dirk Vermeeghen
Fred Romp I can only recommend. Very friendly, and friendly team. Class wheels and a smooth run. An all around carefree package!
zondag 19 mei 2019 09:18
Simome
We hebben een fiets gehuurd bij Fred Rompelberg en zijn met Mathias op pad geweest..top dag..top guide
Volgende dag zelf de Cap Formentor op geweest..goede tips gekregen van Mathias
donderdag 16 mei 2019 09:42
Silvia
Ein toller Service rund um’s Radfahren auf Mallorca, 5 Sterne dafür und einen dicken Daumen nach oben. Klasse Team von Guide’s, Mechaniker, Massage, Foto und natürlich Fred, Tiny, Letizia und Jetse.
zaterdag 13 april 2019 09:23

We kennen de organisatie van Fred op Mallorca al meer dan 20 jaar. Hebben in al de jaren ook enkele andere origanisaties uitgeprobeerd ( \’t ja we zijn belgen é ) en komen telkens tot de slotsom dat je nergens beter terecht kan komen dan bij Fred Rompelberg. Materiaal is altijd prima in orde. Ophalen fiets en afleveren, verlopen snel en vlekkeloos op z\’n hollands zou ik zeggen, to-the-piont-gevat-en no nonsens en steeds op bijzonder vriendelijke manier en vriendelijke medewerkers die weten waarover ze praten! een bijzonder mooi familie bedrijf! Proficiat! Hoop dat het Coronatijdperk snel voorbij is en snel opnieuw kunnen genieten van onze fietsvakantie op Mallorca bij Fred en Tiny! hopelijk tot snel!

Jean-Pierre Pannier

Jean-Pierre Pannier

dinsdag 05 mei 2020 18:25

Na 3 jaar fietsen op Mallorca gaat de reis dit jaar helaas niet door. Voorgaande jaren hebben we genoten van een prachtig hotel, een perfecte fiets en een geweldige omgeving. Ook hebben we een aantal tochten gefietst met een gids. Bedankt firma Fred Rompelberg voor de prima organisatie. We hebben er van genoten en hebben nu nog een reis tegoed.

Sandra en Rudy

Sandra en Rudy

woensdag 29 april 2020 12:51

Fantastische fietsvakantie ervaren. Geweldig team van begeleiders. Top organisatie en prachtige ritten. Volgend jaar ga ik zeker weer.

Bert

Bert

woensdag 04 december 2019 09:46

Ben je onze gast geweest op Mallorca? Schrijf je ons dan een review?