Reviews van gasten

Reviews van onze gasten

Score:
van in totaal 18 reviews
Jha de Mol
Recent 2 fietsen gehuurd en alleen maar lof, van de communicatie tot het afleveren van de fietsen was alles perfect geregeld. Absoluut een aanrader.
woensdag 05 oktober 2022 19:46
Gert Mignolet
Pas terug van een heerlijke vakantie op Mallorca ( Alcudia) . Vanaf eerste contact voor boeking tot laatste dag in ALcudia een zeer goede ervaring met team Fred Rompelberg . Wij gaan volgend jaar terug.
woensdag 20 april 2022 14:01
Dagmar Ulrich
Zu Beginn der Saison bekommt man ein ein Fahrrad dass eigentlich schon durch ist. Hätten wir so nicht annehmen sollen.
zaterdag 19 maart 2022 17:01
Albert von Reth
Door de corona-maatregel kon onze voorgenomen fietsvakantie naar Mallorca met Fred Rompelberg Bicycle Holidays niet doorgaan. Van meet af aan ben ik bijzonder goed geïnformeerd door jullie organisatie over de onvermijdelijke vraagtekens.Complimenten voor de prettige en duidelijke teksten om ons te informeren bij deze lastige problematiek. We melden ons natuurlijk met ons hele gezin aan, om komend voorjaar, onze fietsvakantie op Mallorca in te halen. Jullie positieve instelling in deze corona-tijd waarderen wij bijzonder!
donderdag 24 september 2020 10:45
Carla en Jos
Omdat door het corona-virus onze mei-vakantie op Mallorca niet kon doorgaan, hebben we gekozen voor een week Alpen. Dat is ons prima bevallen: schitterend gebied, optimale verzorging (zowel voor, tijdens en na het fietsen), mooi appartement en zeer goede begeleiding. Ik heb altijd nog een keer de Galibier willen fietsen en ik ben blij dat ik dat onder begeleiding van het Fred Rompelberg team heb kunnen verwezenlijken. Team nogmaals bedankt voor de uitstekende organisatie, begeleiding en verzorging.
zaterdag 22 augustus 2020 12:15
Carla en Jos
Omdat door het corona-virus onze mei-vakantie op Mallorca niet kon doorgaan, hebben we gekozen voor een week Alpen. Dat is ons prima bevallen: schitterend gebied, optimale verzorging (zowel voor, tijdens en na het fietsen), mooi appartement en zeer goede begeleiding. Ik heb altijd nog een keer de Galibier willen fietsen en ik ben blij dat ik dat onder begeleiding van het Fred Rompelberg team heb kunnen verwezenlijken. Team nogmaals bedankt voor de uitstekende organisatie, begeleiding en verzorging.
vrijdag 21 augustus 2020 15:02
Jean-Pierre Pannier
We kennen de organisatie van Fred op Mallorca al meer dan 20 jaar. Hebben in al de jaren ook enkele andere origanisaties uitgeprobeerd ( \’t ja we zijn belgen é ) en komen telkens tot de slotsom dat je nergens beter terecht kan komen dan bij Fred Rompelberg. Materiaal is altijd prima in orde. Ophalen fiets en afleveren, verlopen snel en vlekkeloos op z\’n hollands zou ik zeggen, to-the-piont-gevat-en no nonsens en steeds op bijzonder vriendelijke manier en vriendelijke medewerkers die weten waarover ze praten! een bijzonder mooi familie bedrijf! Proficiat! Hoop dat het Coronatijdperk snel voorbij is en snel opnieuw kunnen genieten van onze fietsvakantie op Mallorca bij Fred en Tiny! hopelijk tot snel!
dinsdag 05 mei 2020 18:25
Sandra en Rudy
Na 3 jaar fietsen op Mallorca gaat de reis dit jaar helaas niet door. Voorgaande jaren hebben we genoten van een prachtig hotel, een perfecte fiets en een geweldige omgeving. Ook hebben we een aantal tochten gefietst met een gids. Bedankt firma Fred Rompelberg voor de prima organisatie. We hebben er van genoten en hebben nu nog een reis tegoed.
woensdag 29 april 2020 12:51
Bert
Fantastische fietsvakantie ervaren. Geweldig team van begeleiders. Top organisatie en prachtige ritten. Volgend jaar ga ik zeker weer.
woensdag 04 december 2019 09:46
Christian
We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op ons gemak. De fijne fietsen en de goede organisatie van het Fred Rompelberg team heeft ons een hele fijne korte fietsvakantie bezorgd. Op naar onze 3e keer Mallorca met Fred!
dinsdag 29 oktober 2019 15:21

Recent 2 fietsen gehuurd en alleen maar lof, van de communicatie tot het afleveren van de fietsen was alles perfect geregeld. Absoluut een aanrader.

Jha de Mol

Jha de Mol

woensdag 05 oktober 2022 19:46

Pas terug van een heerlijke vakantie op Mallorca ( Alcudia) . Vanaf eerste contact voor boeking tot laatste dag in ALcudia een zeer goede ervaring met team Fred Rompelberg . Wij gaan volgend jaar terug.

Gert Mignolet

Gert Mignolet

woensdag 20 april 2022 14:01

Zu Beginn der Saison bekommt man ein ein Fahrrad dass eigentlich schon durch ist. Hätten wir so nicht annehmen sollen.

Dagmar Ulrich

Dagmar Ulrich

zaterdag 19 maart 2022 17:01

Ben je onze gast geweest op Mallorca? Schrijf je ons dan een review?