Reviews from Guests

Reviews

Score:
of 10 reviews
Bert
Fantastische fietsvakantie ervaren. Geweldig team van begeleiders. Top organisatie en prachtige ritten. Volgend jaar ga ik zeker weer.
Wednesday 04 December 2019 09:46
Christian
We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op ons gemak. De fijne fietsen en de goede organisatie van het Fred Rompelberg team heeft ons een hele fijne korte fietsvakantie bezorgd. Op naar onze 3e keer Mallorca met Fred!
Tuesday 29 October 2019 15:21
Ludo
Another perfect cycling holiday!!!!

Thank you Fred Rompelberg Bicycling Team
Friday 04 October 2019 08:48
Veronique
De combinatie van sport, heerlijk weer, goed gezelschap en boven alles: de perfecte gids! Een extra Vielen Dank voor het tonen van de allermooiste plekjes op het eiland.
Sunday 14 July 2019 09:15
Wendy Lipsch
Beklimmingen, afdalingen.. alles lukte onder het toeziend oog en met af en toe een motiverend woordje van Rick, Tony en Digna. Samen genieten van het landschap, gezellig samen terrassen, af en toe stoppen voor een fotoshoot, niets was hen teveel! Dankjewel!
En wat ben je op fietsvakantie zonder fiets?.. De fietsen waren van topkwaliteit!
Wednesday 19 June 2019 09:21
Dirk Vermeeghen
Fred Romp I can only recommend. Very friendly, and friendly team. Class wheels and a smooth run. An all around carefree package!
Sunday 19 May 2019 09:18
Simome
We hebben een fiets gehuurd bij Fred Rompelberg en zijn met Mathias op pad geweest..top dag..top guide
Volgende dag zelf de Cap Formentor op geweest..goede tips gekregen van Mathias
Thursday 16 May 2019 09:42
Silvia
Ein toller Service rund um’s Radfahren auf Mallorca, 5 Sterne dafür und einen dicken Daumen nach oben. Klasse Team von Guide’s, Mechaniker, Massage, Foto und natürlich Fred, Tiny, Letizia und Jetse.
Saturday 13 April 2019 09:23
Dolf
Ik kom al ruim 15 jaar met heel veel plezier bij jullie. Ik heb ook nooit overwogen om ergens anders te gaan, daar jullie service, aanbod, materiaal, medewerkers en vooral betrokkenheid bij de gasten ongeëvenaard is. Elk jaar geniet ik daar weer van. Ik kijk alweer uit naar maart komend jaar.
Thursday 28 March 2019 09:48
Christian Dackus
Als triathleet bereid ik me altijd intensief voor. Het weekje Mallorca met het Fred Rompelberg team is perfect. Een hele week fietsen, wat zwemmen en een paar rondjes rennen op dit prachtige eiland. Ik kijk er weer naar uit.
Wednesday 12 December 2018 09:51

Fantastische fietsvakantie ervaren. Geweldig team van begeleiders. Top organisatie en prachtige ritten. Volgend jaar ga ik zeker weer.

Bert

Bert

Wednesday 04 December 2019 09:46

We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op ons gemak. De fijne fietsen en de goede organisatie van het Fred Rompelberg team heeft ons een hele fijne korte fietsvakantie bezorgd. Op naar onze 3e keer Mallorca met Fred!

Christian

Christian

Tuesday 29 October 2019 15:21

Another perfect cycling holiday!!!!

Thank you Fred Rompelberg Bicycling Team

Ludo

Ludo

Friday 04 October 2019 08:48

Write review