Hotels

Rei Del Mediterrani Palace * * * *

Hotel Rei del Mediterrani Palace **** is ons nieuwe paradepaardje in het noorden van Mallorca, in Playa de Muro. Vanuit dit luxe hotel bieden we onze complete fietsservice, inclusief huurfietsen, begeleide ritten en avondprogramma. Naast standaard 2 persoonskamers heeft dit hotel ook luxe suites met privé Jacuzzi op je eigen balkon. Rei del Mediterrani heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding!


Prijs vanaf € 403,- p.w.

Meer informatie

Grupotel Taurus Park * * * *

Grupotel Taurus Park **** is al jaren bekend en geliefd bij onze gasten. In dit hotel bevindt zich onze grootste Service&Shop, voor vragen, aanmelding en fietsartikelen. Ons avondprogramma aan de Playa de Palma vindt plaats in dit hotel.


Prijs vanaf € 298,- p.w.

Meer informatie

Hotel Playa Golf * * * *

Hotel Playa Golf **** is een prachtig hotel direct aan het zandstrand van Playa de Palma. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. Samen met Appartementenhotel Jade vormt Playa Golf ons tweede fietscentrum aan de Playa de Palma.


Prijs vanaf € 318,- p.w.

Meer informatie

Appartementen Jade * * *

Appartementenhotel Jade *** is een gezellig hotel met ruime, mooie appartementen. Hotel Jade biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en ligt op slechts 150 meter van het zandstrand. Gasten van Jade eten in het restaurant van Playa Golf. Samen met Hotel Playa Golf vormt Jade ons tweede fietscentrum aan de Playa de Palma.


Prijs vanaf € 258,- p.w.

Meer informatie

Grupotel Orient * * * *

Grupotel Orient**** is een sfeervol hotel, dat qua uitstraling te vergelijken is met het daarnaast gelegen Taurus Park. Het hotel is iets kleiner van opzet en ademt daardoor een gezellige sfeer. De kamers zijn comfortabel en modern.


Prijs vanaf € 348,- p.w.

Meer informatie

Grupotel Playa de Palma Suites & Spa * * * *

Dit hotel is een oase van sereniteit. Het is in klassieke stijl gebouwd rond een groene tuin met groot buitenzwembad. Absolute highlight is het spa- en wellnesscentrum van ruim 1800 m2, de grootste en meest luxueuze aan de Playa de Palma.


Prijs vanaf € 421,- p.w.

Meer informatie

Iberostar Llaut Palma * * * * *

Hotel Iberostar Llaut Palma and Spa***** is het meest luxueuze hotel in ons aanbod. Dit in 2017 geopende hotel is het tophotel aan de Playa de Palma. Verbaas je over de verticale binnentuinen, en ervaar de spa van 1.300 m². Het unieke dakterras – “El Cielo” – mag je niet missen. Daar vind je ook Aziatisch-Fusion-restaurant Katagi Blau en kun je culinair genieten met een verbluffend uitzicht op zee.


Prijs vanaf € 421,- p.w.

Meer informatie